HDZ-ov Ostrogović: Izgradit ćemo autobusni kolodvor koji će Riječane koštati nula kuna - Josip Ostrogović
 

MedijiHDZ-ov Ostrogović: Izgradit ćemo autobusni kolodvor koji će Riječane koštati nula kuna

24/04/2021

Brinut ćemo se o našim starijima, izgradit ćemo dom za starije i nemoćne na Kantridi, na prostoru sadašnje bolnice, napravit ćemo sve da Riječanke i Riječani te stanovnici PGŽ-a bolje žive, poručuje

“Već smo najavili izgradnju autobusnog kolodvora koji će Riječane koštati nula kuna jer ćemo to odraditi preko ministarstava i europskih fondova. U devetom mjesecu uvest ćemo dvosmjenski rad vrtića i nijedno dijete neće ostati neupisano.”

“Brinut ćemo se o našim starijima, izgradit ćemo dom za starije i nemoćne na Kantridi, na prostoru sadašnje bolnice, napravit ćemo sve da Riječanke i Riječani te stanovnici PGŽ-a bolje žive”, rekao je Josip Ostrogović kandidat HDZ-a za riječkog gradonačelnika na konferenciji za novinare.

“Oni se vozaju, a mi radimo”

Gari Cappelli, HDZ-ov kandidat za župana PGŽ-a pak smatra da trenutno u županiji najviše nedostaje brzine, kvalitete, prodornosti, donošenja odluka i vitalnosti.

“Županija u ovom trenutku ima inertnost, nekvalitetu, nečinjenje i nedonošenje odluka. Moji zamjenici Denis Vukorepa i Sanja Beljan Brkić, svi ostali u timu i ministar Butković koji je puno napravio za PGŽ što je vidljivo na svakom ćošku, svi smo mi jedan novi, bolji, tim koji će znati ponijeti odgovornost.

Razlika između nas i njih je što se oni vozaju, a mi radimo, stvaramo, činimo i to je vidljivo. Imamo čovjeka za svako mjesto u županiji i ne bojimo se prihvatiti odgovornost. To nisu obećanja, mi ćemo na taj način nastaviti”, kazao je Cappelli.

Podrška Olega Butkovića

Podršku dvojici kandidata došao je dati Oleg Butković, ministar mora prometa i infrastrukture.

“Svi veliki projekti koji se događaju u Rijeci rezultat su i zasluga Vlade Republike Hrvatske, ministarstava i državnih tvrtki te svih nas koji smo preuzeli odgovornost i čija je dužnost da vučemo, ne tamo gdje smo rođeni i gdje živimo, nego da se borimo za ravnomjeran razvoj cijele Hrvatske”, kaže Butković.

Rekao je da su se prije četiri, pet godina, svi drugi razvijali, dok Rijeka nije.

“Rijeka i PGŽ su bitno drugačije, često sam u svim krajevima Hrvatske te se ljudi dive svemu što se danas događa u Rijeci i PGŽ-u, a što je zasluga Vlade”, zaključuje.

 

Izvor: Novi List